Přihlásit se Domluvit ukázku
Zpět na nápovědu

Automatická archivace strávníka

Abychom urychlili práci se systémem a zajistili, že v přehledech i objednávkových formulářích budete mít vždy aktuální údaje o vašich strávnících, spustili jsme funkci automatické archivace.

Jak automatická archivace funguje?

Každý strávník, který splňuje následující dvě podmínky a to současně, bude automaticky přesunut do archivu:

  • V posledních 45 dnech neměl žádnou objednávku
  • Platnost jeho profilu byla ukončena

Tzn. pokud nastavíte platnost třeba do 31. 12. 2025, 45 dní poté se tento účet automaticky zarchivuje.

Díky tomu nemusíte strávníky archivovat ručně, čímž šetříte svůj čas a omezíte riziko chyb.